SC 08 Dorfmeisterschaft im Elfmeterschiessen 2018

Is wieder soweit, ihr Banane und Bananine.

Am 21. 07. um drei nochmiddags treffe ma uns widder zum druffbolze oder schlenze( dät ich vun aich mol gern sehe).Guggt, das a um halwa do seid, könne ma zeitisch ofange.

Mit 15 Euro in der Hand, die wäre bei dä Turnierleidung abgewwe. Wenn oner sich omeld und dann net kummt kann a ma grad dä Buckel nunner rutsche un nägscht Joar woannerschda kicke.

Awwer driggt`s net wieder bis uffs lettschte aus, ihr Horniggel.
Dringge und Esse häm a soviel, das ma`s verkaaffe.

Unn Mädels, auf, ä paar mehr kennte ma noch brauche.
Regle sin jo klar, kä Aktiwwe bis 35 Joar, 5 Schitze un koaner in zwee Mannschafte schunst gibt`s uff die Heerner. Un plooche losse ma uns a net un eier gute Rodschläg kennt a var aich bhalde.

Alla bis dann
SC 08- Crew
Master of desaster organisation head global player
BN